La fi d’Europa

eurabia-24jun2006economist

Només dotze dies després de la massacre de Niça, el terrorisme gihadista de l’Estat Islàmic ha tornat a colpejar Europa amb la decapitació d’un sacerdot en una església cristiana de la Normandia. Alguns dels nostres dirigents, com és el cas d’Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona, han presentat, com a solució, un pla de discriminació positiva pels musulmans residents a la ciutat comtal. En un signe més de la profunda crisi d’identitat europea, s’oblida que la lluita entre l’Islam i Occident és la més llarga de la història. Va començar l’any 632 amb la mort de Mahoma i continua fins els nostres dies, no pas amb la immigració descontrolada ni amb un índex de fertilitat molt superior a l’autòcton, sinó directament mitjançant brutals atacs terroristes.

Les contínues intervencions militars dels EUA al Pròxim i Mitjà Orient han contribuït no només a la desestabilització del territori i la pauperització de la població, sinó també a reviscolar i revitalitzar el terrorisme islàmic. Recordem que la intervenció dels nord-americans a l’Afganistan, en la lluita contra l’enemic soviètic de la URSS, va contribuir a la formació d’Al Qaeda, i que l’origen de l’Estat Islàmic està directament relacionat amb la invasió de l’Iraq de Sadam Husein per George Bush, amb les aliances de Tony Blair i José María Aznar.

La població total d’Espanya (46,4 milions) disminueix, però la població estrangera suposa el 17% del total a les Balears i el 13,6% a Catalunya. El col·lectiu d’estrangers més nombrós és el provinent del Marroc, mentre que els qui disminueixen més són els d’Equador, Regne Unit i Alemanya. Les grans ciutats d’Europa tenen un alt percentatge de musulmans. Estocolm, el 20%; Amsterdam, el 25%; Brussel·les, més del 30%. La Gran Bretanya rep immigració musulmana de les seves antigues colònies, com Pakistan i Bangla Desh. El 17% de la població de Londres és musulmana i l’actual alcalde, Sadiq Khan, és musulmà.

França rep també molts immigrants de les seves ex-colònies del Nord d’Àfrica i ciutats com Marsella tenen un 25% de la població que és islàmica. Si a un volum tan considerable de població li afegim una deficient integració social (formació de banlieues a l’extraradi de la ciutat) i una situació d’estancament econòmic secular i manca d’oportunitats de promoció econòmica i social, el que obtenim és un terreny adobat i molt propici per a les radicalitzacions islàmiques. En molt poc temps, un jove musulmà ni-ni, indolent i desmotivat, que malviu a base d’ajudes públiques i delinqüència de baixa intensitat, pot passar a integrar una cèl·lula terrorista latent, adoctrinat per adeptes de l’Estat Islàmic, i està preparat per auto immolar-se en sanguinaris atemptats mortals.

Una investigadora d’ascendència jueva i egípcia, avui resident a Suïssa, Bat Yeor, va publicar un llibre l’any 2005, amb el títol Euràbia: l’eix euro-àrab. Bat Yeor està convençuda (i el reconegut islamista Bernard Lewis opina el mateix) que Europa està perduda. L’augment progressiu de la població musulmana és irreversible, i les seves exigències s’incrementaran proporcionalment fins a aconseguir islamitzar el continent, la qual cosa pot succeir en el curs de la segona meitat d’aquest segle. I aquest serà el final de la guerra més llarga de la història. La victòria inicial de Guadalete, l’any 711, que va suposar la ràpida conquesta de la península ibèrica per part de les tropes de Táriq ibn Ziyad, clourà amb la victòria islamista final sobre Europa. La racionalitat greco-romana, el cristianisme, el Renaixement i la Reforma del segle XVI, la Il·lustració del segle XVIII i el Romanticisme del XIX, Bach i Händel, Plató i Aristòtil, Luter i Ignasi de Loiola, Adam Smith i Martín de Azpilcueta, James Watt i Madame Curie, Shakespeare i Cervantes, Leonardo da Vinci i Michelangelo Buonarroti, hauran desaparegut per sempre de la història.

O no?

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap comentari.
  1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: